Webshoppens største udfordring?

Det traditionelle problem for webshops, har typisk været at det ikke er muligt at få varerne på det tidspunkt du lige står og mangler dem. 

Vi kender det jo godt; man forelsker sig i en fed vare, finder den på nettet til den billigste pris, men ak! 3 dages leveringstid.  Er man tålmodig vil man selvfølgelig gerne spare penge og få sin vare leveret med posten, men som de fleste andre foretrækker vi da at få den så hurtigt som muligt.

Hos TastingClub har vi tænkt en del over dette; hvad nu, hvis du både kunne få din Champagne til den billigste pris og få den leveret med det samme?

Inspireret af vores unikke 2 timers levering, er løsningen blevet at vi tilbyder et bredt udvalg af vores mest eftertragtede Champagner, til levering samme dag som du bestiller den. Vi bruger vores egne chauffører og kan levere i et tidsinterval der passer dig, på en adresse du vælger.
Prisen? Næsten det samme som din almindelige fragt: 49 kroner, køber du for mere end 1000 kroner, leverer vi gratis!
På nuværende tidspunkt, tilbyder vi denne hurtige levering i hele Storkøbenhavn, men vi håber naturligvis at kunne udvide servicen til resten af landet i nær fremtid.

Vi synes det er et tilbud, der er til at tage og føle på. Du får alle webshoppens fordele: laveste pris og største udvalg, samtidig med at du kan læne dig tilbage og lade vinen komme til dig. Slut med at stå i kø i varme butikker, diskutere med ligegyldige ekspedienter og betale overpris for varen - hos TastingClub får du Champagnen Billigt og hurtigt.

Vi kan desværre ikke garantere at vores varevogn er lige så fed, som dén de har hos Krug, men vi synes ikke du skulle snydes for en varevogn der oser af klasse og stil - ægte TastingClub.

 

 Er du blevet inspireret til lidt shopping? kig her: https://www.tastingclub.dk/collections/hurtig-levering - vi glæder os til at levere til dig.

 

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.