Hvad er din yndlingschampagne?

Hvad er din yndlings Champagne?

Champagne har alle dage været et prestige produkt, der har en nærmest magnetisk tiltrækningskraft på de unge, smukke, rige og ikke mindst kendte.

Mange celebrities har en favorit Champagne. Vi har samlet nogle af dem her, læs med og kommentér gerne forneden, hvilken Champagne der er din favorit.

Lady Gaga, James Bond: Dom Pérignon

Årgangs Champagnen over dem alle, den første prestige cuvée, er foretrukket af blandt andre Lady Gaga og James Bond.

Vi véd godt at James ikke er en virkelig person, men inden Bollinger købte sig ind i hans univers, fyldte Dom P godt i de klassiske romaner og er et af de første eksempler på hvordan Champagne sneg sig ind i popkulturen som en luksus alle kunne drømme om og relatere til.

 Rihanna, Jay-Z, Leonardo di Caprio m. fl. : Armand de Brignac "Ace of Spades"

Den gyldne flaske taler for sig selv; er du ude efter bling-bling og stil, så er Armand de Brignac flasken for dig. 

Således delte Rihanna gavmildt ud af Armand de Brignac på sin private jet, efter hendes 777 tour - godt nok i plastickrus, men hun er jo kun et menneske ligesom os andre :)

  

Madonna, Naomi Campbell, Ernest Hemingway: Krug

At Madonna har dyre vaner, er der nok ingen der er i tvivl om, derfor er det heller ingen overraskelse at Krug er hendes yndlingsbobler. 

Vi er da også selv svært begejstrede for de meget elegante bobler. Krug har også en fantastisk historie, og er som et af få, stadig drevet af familien der stiftede huste, idag med Olivier Krug bag roret.

 

Alle de nævnte Champagner kan naturligvis købes hos TastingClub, men nok om de kendte; hvilken Champagne er din favorit? 

Tilbage til blog

1 kommentar

Armand de Brignac “Ace of Spades” Brut Gold eller whatever bling bling boblerne præcist hedder. Elsker den – det er jo ren børnesodavand. Og apropos; suveræn service da jeg spontant bestilte den i dag. Tastingclub får i den grad min anbefaling. Levering inkl. is(!) inden for en time + genuin sympatisk betjening! Jeg er glad og håber I åbner en lille datterbiks i Jylland for så er der ingen tvivl om at jeg til hver en kommende fest kommer til at bestille kvalipanje!

Marie-Louise Winther

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.