⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Trustpilot ● Kun tilfredse kunder ● gratis levering

Hvad er din yndlings Champagne?

af Jens Nørup 26 April, 2017

Hvad er din yndlingschampagne?

Champagne har alle dage været et prestige produkt, der har en nærmest magnetisk tiltrækningskraft på de unge, smukke, rige og ikke mindst kendte.

Mange celebrities har en favorit Champagne. Vi har samlet nogle af dem her, læs med og kommentér gerne forneden, hvilken Champagne der er din favorit.

Lady Gaga, James Bond: Dom Pérignon

Årgangs Champagnen over dem alle, den første prestige cuvée, er foretrukket af blandt andre Lady Gaga og James Bond.

Vi véd godt at James ikke er en virkelig person, men inden Bollinger købte sig ind i hans univers, fyldte Dom P godt i de klassiske romaner og er et af de første eksempler på hvordan Champagne sneg sig ind i popkulturen som en luksus alle kunne drømme om og relatere til.

 Rihanna, Jay-Z, Leonardo di Caprio m. fl. : Armand de Brignac "Ace of Spades"

Den gyldne flaske taler for sig selv; er du ude efter bling-bling og stil, så er Armand de Brignac flasken for dig. 

Således delte Rihanna gavmildt ud af Armand de Brignac på sin private jet, efter hendes 777 tour - godt nok i plastickrus, men hun er jo kun et menneske ligesom os andre :)

  

Madonna, Naomi Campbell, Ernest Hemingway: Krug

At Madonna har dyre vaner, er der nok ingen der er i tvivl om, derfor er det heller ingen overraskelse at Krug er hendes yndlingsbobler. 

Vi er da også selv svært begejstrede for de meget elegante bobler. Krug har også en fantastisk historie, og er som et af få, stadig drevet af familien der stiftede huste, idag med Olivier Krug bag roret.

 

Alle de nævnte Champagner kan naturligvis købes hos TastingClub, men nok om de kendte; hvilken Champagne er din favorit? 

Jens Nørup
Jens Nørup

ForfatterOgså i Champagneblog

50 Shades of Pink - Alt hvad du skal vide om Rosé

af Jens Nørup 31 Marts, 2019 0 Kommentarer

Se hele artiklen →

Romtoddy - den perfekte vintercocktail

af Jens Nørup 26 Januar, 2019 0 Kommentarer

Se hele artiklen →

Sådan åbner du en flaske Champagne

af Jens Nørup 31 December, 2018 0 Kommentarer

Champagne er den perfekte vin når noget skal fejres. De forførende bobler er dog også fantastiske at nyde til mad eller når der skal fyres op under en fest.

Men hvordan åbner man bedst en flaske Champagne? Mange af os kan godt lide det høje POP! Når man hører det, er der ingen der er i tvivl om hvad der venter i glasset. Er der for meget tryk på når du åbner flasken, kan du stå med en Champagne der bruser over og så skal det gå stærkt når de første glas skal hældes op.

Så for at undgå spild af de dyre dråber, har vi med inspiration fra Moët & Chandon, lavet denne lille guide til hvordan du let og elegant åbner en flaske Champagne:

>>> Læs Mere Her:

Se hele artiklen →