⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Trustpilot ● Kun tilfredse kunder ● gratis levering

Legendernes tid

af Jens Nørup 10 April, 2015

Nogle gange skal man løsrive sig fra den dagligdags trummerum, stoppe op og nyde øjeblikket. Hos TastingClub har vi tilbragt begyndelsen af 2015 med at redesigne hjemmesiden, lave aftaler med nye interessante leverandører - og ikke mindst sikre os nogle fabelagtige vine til webshoppen. Det har selvfølgelig betydet masser af travlhed, men måske også mindre fokus på andre ting, som for eksempel vores blog.


Forleden kom der en vin  ind ad døren, som vist med rette kan betegnes som legendarisk og simpelthen fortjener at man ofrer lidt ekstra opmærksomhed på den. Derfor vil vi i fremtiden huske at stoppe op, og når vi får noget spændende ind af døren, tage
et par billeder og dele det med jer.


La Chapelle neck Vinen, der udløste denne sjæleransagelse er seneste årgang (2012) af den  myteomspundne La Chapelle fra Paul Jaboulet AÎné. En vin der sammen med de  ligeså eftertragtede 1. cru´er fra Bordeaux, er en af de få virkelige legender i vinens  verden. 

 Hvad gør La Chapelle så speciel?

La Chapelle er en lille enkeltmarksvin fra det  nordlige Rhône, den laves kun i de bedste år, de år der ikke er store nok til en  ægte La Chapelle, produceres lillebroderen, Petite Chapelle (der også er en superb  vin).

Udover at det er en suveræn vin, er en anden faktor der bidrager til legenden,  at La Chapelle er en af de få vine der har opnået de magiske 100 point fra Robert  Parker, i årgangene 1961, 1978 og 1990. Den på alle måder sublime årgang ´61  nærmer sig det uvurdelige, med en listepris på mellem 90-100.000 kroner for de få  tilbageværende flasker. 

 Så derfor stopper man lige op, når en La Chapelle kommer forbi - det er lige før  man retter sig op og gør honnør...

Rødvin i denne klasse er altid en investering, det  er endnu for tidligt at spå om La Chapelle 2012's potentiale som  investeringsobjekt, men med en tidlig Robert Parker vurdering på 97 point, må den  siges at være på rette vej.

Og så skader det jo absolut ikke, at flaskens udstyr tager sig ud som et ægte luksusprodukt, med sit eget unikke ID kort, propgaranti og et særligt website, kun for ejere.


 Hvis du har siddet og læst dette og føler at La Chapelle 2012 er et must til din  samling, kan du finde den i vores webshop ved at klikke her:
La Chapelle ID Card

 

Jens Nørup
Jens Nørup

ForfatterOgså i Champagneblog

50 Shades of Pink - Alt hvad du skal vide om Rosé

af Jens Nørup 31 Marts, 2019 0 Kommentarer

Se hele artiklen →

Romtoddy - den perfekte vintercocktail

af Jens Nørup 26 Januar, 2019 0 Kommentarer

Se hele artiklen →

Sådan åbner du en flaske Champagne

af Jens Nørup 31 December, 2018 0 Kommentarer

Champagne er den perfekte vin når noget skal fejres. De forførende bobler er dog også fantastiske at nyde til mad eller når der skal fyres op under en fest.

Men hvordan åbner man bedst en flaske Champagne? Mange af os kan godt lide det høje POP! Når man hører det, er der ingen der er i tvivl om hvad der venter i glasset. Er der for meget tryk på når du åbner flasken, kan du stå med en Champagne der bruser over og så skal det gå stærkt når de første glas skal hældes op.

Så for at undgå spild af de dyre dråber, har vi med inspiration fra Moët & Chandon, lavet denne lille guide til hvordan du let og elegant åbner en flaske Champagne:

>>> Læs Mere Her:

Se hele artiklen →