⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Trustpilot ● Kun tilfredse kunder ● gratis levering

Rødvin og Burgere - Columbia Crest Smagning

af Jens Nørup 15 April, 2015

Forleden havde vi fornøjelsen af, at opleve de gode vine fra Columbia Crest med masser af viden og historier om det amerikanske vinhus. Rødvin og burgere er måske ikke det vi normalt sætter sammen, men når der er tale om noget så ærkeamerikansk som rødvin fra Columbia Crest må det siges at være den rette vej at gå.

Der produceres vin i alle USA's 50 stater, hvilket naturligvis ikke er ensbetydende med at det hele er godt, som Xander fra Columbia Crest fortalte os. I praksis er det da også 4 stater der sidder på langt størstedelen af USA's vinproduktion; Californien, Oregon og Washington på vestkysten og New York på østkysten.
Columbia Crest Vinsmagning
Columbia Crest befinder sig noget mere nordligt end de meget kendte californiske vinhuse, men kan til gengæld bryste sig af noget der ligner et nærmest europæisk klima, på grund af beliggenheden i nærheden af den 45. breddegrad.
En af de bærende søjler i Columbia Crest's vinproduktion, er mantraet "Value for money" - her produceres der vine til en fornuftig pris, der giver god værdi for pengene. Vi fik en lille indføring i husets serier; Two Vines, Grand Estate, H3 og den navnkyndige Reserve - vinen der i 2011 blev valgt til WineSpectators nr. 1. Ikke nogen ringe præstation af en vin til $60...

Det indtryk der står tilbage efter at have smagt vinene fra Columbia Crest mod hinanden, er at man får rigtig meget kvalitet for pengene. Two Vines og Grand Estate serierne hæver sig begge over niveauet "hverdagsvine", men til en pris hvor alle kan være med. Skal det være lidt mere luksuriøst finder man komplekse og intense vinoplevelser i H3 og Reserve vinene. 

Et andet fællestræk, er alle vinenes evne til at være tro mod den drue de er dyrket på. Det betyder at når man drikker en Columbia Crest Two Vines Merlot, så smager den som man forventer Merlot skal smage. På samme måde med deres Syrah fra Grand Estates eller Cabernet Sauvignon'en, eller.... og vi kunne blive ved.

Har du fået lyst til at prøve nogle af fremragende vine fra Columbia Crest, kan du finde dem til hurtig levering ved at klikke her.
Columbia Crest H3 selection
Jens Nørup
Jens Nørup

ForfatterOgså i Champagneblog

50 Shades of Pink - Alt hvad du skal vide om Rosé

af Jens Nørup 31 Marts, 2019 0 Kommentarer

Se hele artiklen →

Romtoddy - den perfekte vintercocktail

af Jens Nørup 26 Januar, 2019 0 Kommentarer

Se hele artiklen →

Sådan åbner du en flaske Champagne

af Jens Nørup 31 December, 2018 0 Kommentarer

Champagne er den perfekte vin når noget skal fejres. De forførende bobler er dog også fantastiske at nyde til mad eller når der skal fyres op under en fest.

Men hvordan åbner man bedst en flaske Champagne? Mange af os kan godt lide det høje POP! Når man hører det, er der ingen der er i tvivl om hvad der venter i glasset. Er der for meget tryk på når du åbner flasken, kan du stå med en Champagne der bruser over og så skal det gå stærkt når de første glas skal hældes op.

Så for at undgå spild af de dyre dråber, har vi med inspiration fra Moët & Chandon, lavet denne lille guide til hvordan du let og elegant åbner en flaske Champagne:

>>> Læs Mere Her:

Se hele artiklen →