⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Trustpilot - Smagsgaranti - Ekspres levering i københavn
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Trustpilot - Smagsgaranti - Ekspres levering i københavn
28 jun. 19 2
Frosé! Lyder det som noget du kender? Måske ikke, men er du fast gæst her på siden, er jeg ikke i tvivl om at du vil elske den nyeste cocktailtrend, Frosé.
Den er opfundet på en bar i New York og ganske rigtigt; det er en Frozen Rosé - eller på cool New York slang: Frosé. Den er rimelig nem at lave - du skal selvfølgelig være i god tid, da nogle af ingredienser skal fryses ned, men hey! - den kan holde sig 1 uge i fryseren, så lav en ordentlig portion nu du er i gang.
Den vigtigste ingrediens i en Frosé er naturligvis rosévinen, den må gerne smage af noget, da den både bliver blandet op og frosset ned og derved mister lidt af sin koncentration og farve. Vi har valgt at bruge Calendas Rosado, som passer perfekt til en god Frosé, du kan købe den på knappen herover.
Ingredienser (4-6 portioner):
Sådan gør du:
Du kan eventuelt smage på blandingen undervejs og tilsætte mere citronsaft eller jordbær sirup, alt efter hvor sur/sød du ønsker din Frosé skal være. Du kan også eksperimentere med andre typer frugt og bær i sukkersiruppen - hindbær kan anbefales.
Sign up to get the latest on sales, new releases and more …
d, 28. september hos Vino Vino - få pladser tilbage!