Hvem er vi?

“Nothing is too beautiful, nothing is too expensive”  

Ettore Bugatti

Det begyndte med Champagne og en ambition om at formidle sublime vinoplevelser og luksuriøs elegance. Men luksus og tilværelsens ulidelige lethed, er meget mere end bobler og fest; en silkeblød Pinot Noir, en hårdtslående whisky eller en pirrende årgangsrom - alt sammen er facetter af den skønhed, luksus og elegance der er TastingClub's univers.

Hos TastingClub er det vores ambition at levere det ypperste der findes på markedet inden for eksklusiv vin og spiritus. I forhold til mange andre butikker, finder du måske ikke lige så stort et udvalg, men til gengæld finder du kun det bedste hos TastingClub.

Uanset om du er til Champagne, god rødvin, dyr Cognac eller noget helt fjerde, kan du være sikker på at du ikke finder det mere eksklusivt end hos TastingClub.

Hvorfor handle hos TastingClub?

Når du handler på nettet, skal det foregå trygt og sikkert. Hos TastingClub er det vores filosofi at du altid skal have den bedste og mest luksuriøse oplevelse, når du handler vin. Vi gør vores yderste for at tilfredsstille dig som kunde, derfor kan du blandt meget andet, glæde dig over følgende fordele:

  • TastingClub er godkendt af Webshop Mærket - en mærkningsordning der garanterer, at TastingClub som butik har forpligtet sig til at overholde en række krav, der sikrer forbrugeren og skaber tillid og tryghed.
  • Alle vore vine er handlet gennem officielle kanaler og distributører - dette er din garanti for at du aldrig vil kunne risikere at købe et kopiprodukt eller en falsk vare hos TastingClub.
  • Sikker og krypteret betaling i samarbejde med NETS.
  • Sikker og forsvarligt indpakket fragt med PostDanmark, GLS eller vore egne chauffører
  • Vi gør noget ekstra for at bevare miljøet, derfor støtter vi miljøvenlig pakning.
  • Vi har også stort fokus på økologisk vin og bæredygtig vinproduktion - du kan besøge vores fysiske butik Vino Vino på Finsensvej 8, 2000 Frederiksberg - her finder du et stort udvalg af udelukkende økologisk vin, og selvfølgelig alle de andre gode vine vi forhandler. 


Vi strækker os langt for at bringe dig det bedste af det bedste - og ofte vil du opleve at vi kan tilbyde dig vine du ikke finder andre steder.

Velkommen og god fornøjelse!

Jens Nørup - ejer af TastingClub

 

Jens Nørup

- ønsker du yderligere information, er du velkommen til at kontakte mig på 50424454 eller jens[at]tastingclub.dk.

   Webshop MærketMiljøvenligpakning