Drik Champagne og støt brysterne

TastingClub støtter brysterneLyserød..

Lyserød...

For mange er denne farve forbundet med romantik, kærlighed og noget kvindeligt. For de 4.821 kvinder der hvert år rammes af brystkræft, symboliserer farven håbet og den håndsrækning der kan hjælpe dem til at overvinde sygdommen.

Champagne har måske ikke så meget med kræft at gøre, men en gang i mellem skal man huske at fejre hverdagens helte, små som store, her er nogle af dem; Man skønner at omkring 56.300 kvinder lever med brystkræft, denne uges blog er en hyldest til én af dem - min mor.

Det kan næsten ikke beskrives hvor forfærdeligt det er når en man elsker så højt rammes af noget så forfærdeligt. Stå på sidelinjen uden at kunne gøre fra eller til. Se hvordan hun kæmpede for at holde sig stærk for sine børn, mand og børnebørn alt mens hun selv skulle bearbejde det faktum at hun var blevet alvorligt syg.

Men hun kæmpede! Det blev til at sejt forløb med kemoterapi, kvalme, hårtab, væskeophobninger og udmattelse - til sidst sejrede hun over kræften. I dag 2 år efter har hun et okay liv, med de eftervirkninger der nu engang er. Det er et liv hvor det stadig kan knibe med kræfterne, smerter og frygten for at det vender tilbage altid vil ligge under overfladen.

Vi glæder os hver dag over at vi stadig har hende, og at hun ved hjælp af behandling kunne bekæmpe sin brystkræft. Selvom om flere og flere i dag overlever brystkræft , er der alligevel 1200 kvinder der hvert år dør af brystkræft.

Du kan sammen med Tastingclub, være med til at gøre en forskel og hjælpe til i kampen mod brystkræft. Hele denne uge donerer vi 10 kr. ubeskåret pr. solgt flaske til kampen mod brystkræft.

Nyd livet så længe du har det og glæd dig over de små ting i hverdagen. Lad os kæmpe sammen og gøre hvad vi kan for at overvinde kræft.

Se vores udvalg af Rosé Champagne hér - spar 10 % på dem og støt samtidig Kræftens Bekæmpelse med 10 kr. for hver solgt flaske.

 

Tilbage til blog

1 kommentar

Tak

Dysser Nørup

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.